Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@16:07:28 GMT

اولین سالن‌های ورزشی در روستا‌ها

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۳۷۷۸

اولین سالن‌های ورزشی در روستا‌ها

‍‍‍‍‍‍

خبرگزاری میزان- موشن گرافیک اولین‌ها اشاره به پیشرفت‌های ایران دارد که برای اولین بار در تاریخ ایران اتفاق افتاده است که همه آن‌ها در همین ۴ دهه گذشته و بعد از انقلاب رخ داده است. به گزارش گروه چندرسانه‌ای خبرگزاری میزان، قبل از انقلاب تقریبا هیچ چیزی به اسم ورزش روستایی وجود نداشت. البته تقریبا. از تمام روستا‌های کشور تا سال ۱۳۵۸، فقط ۱۲ روستا زمین ورزشی داشتند که با توجه به اکثریت جمعیت روستایی کشور در آن سال‌ها این عدد با صفر تقریبا تفاوتی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالن‌های ورزشی هم تا سال ۱۳۵۸ فقط در ۵ روستا وجود داشت. برای اولین بار در تاریخ ایران، با انقلاب اسلامی، ورزش به روستا‌های کشور هم آمد. تا سال ۱۳۹۵، تعداد روستا‌های دارای زمین ورزشی از ۱۲ عدد، به ۲۲۰۰ روستا رسید و تعداد سالن‌های ورزشی روستایی هم از ۵ عدد به ۴۰۰ روستای دارای سالن ورزشی افزوده شد.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: موشن گرافیک اولین ها پیشرفت های علمی پیشرفت اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • احداث دو سالن ورزشی در شهرک شهید یاغچیان تبریز